perjantai 16. joulukuuta 2011

Nämä jäivät vahingossa pois viime tekstistä

Eli koiran fleecetakki

Koiran huppari toisesta kulmasta.



Ja barbin juhlapuku.





keskiviikko 14. joulukuuta 2011

Joululahjoja

Tässä kummipojalleni tekemä pupupuku edestä ja takaa. Siitä tuli aika suloinen, etenkin nuo tassutumput ovat ihanat. Sellaiset voisin tehdä itsellekin.







Sitten tulee pitkä kuvarupeama, joka sisältää barbin vaatteita siskon tytölle. Ohjeet sain kirjastosta lainaamastani kirjasta, joka taisi olla Barbien puvusto tai jotain sinnepäin. Ja tämän vuoden muumitalo. Vaikka kuinka lupasin viime vuonna että tein muumitalon ekaa ja viimeistä kertaa niin olihan se pakko yrittää jälleen. Liimasin osat kuumaliimalla ennen koristelua, koska kukkaan ei tuota kuitenkaan tule syömään.


Pari tonttukranssia jotka on tehty valmiiseen olkikranssipohjaan, toinen jää itselle ja toinen menee miehen vanhemmille.Ja sitten vielä siskon ranskanbulldoggi Maukalle vaatteet, huppari, fleecetakki ja villapaita.
Villasukkahommat ovat edelleen käynnissä. Kymmenen päivää aikaa ja tarttis tehdä n. sukka per päivä.. kiire tulee. Onneks suurin siivous on jo tehty.















































lauantai 10. joulukuuta 2011

Taas jotain jouluista

Tässä pari 3d-korttia, niitä on kyllä enemmänkin tullut tehtyä, ja hienompiakin löytyy, mutta näistä nyt sain kuvat.





Papaerimassa-käpytonttuja, niitä on ollut myynnissä joulumarkkinoilla ja paikallisessa puodissa.







Huovutettuja kuusia, koristeena huopakukkia ja muovilumihiutaleita.Huopakranssin tonttu lähikuvassa. Ja itse huopakranssi.



Joulumyyjäisissä ei ollut paljon ostajia, jotain pientä sentään meni kaupaksi. Nyt olen kovasti kutonut sukkia, jotta ehtisin jouluksi tekemään. Teen nyt ihan yksivärisiä perus sukkia. Kummipojalle tein teddy-kankaasta pupu-puvun, laitan kuvan heti kun saan sen viimeisteltyä. Kiva siitä tuli =) Ja siskon tytölle on kasa barbin vaatteita, jotka vielä ovat myös viimeistelyä vailla. Vielä pitäs pari kranssiakin saada aikaan jossain välissä, kun vaan ehtisi. Joulusiivous kun pitäs alottaa ja enää kolme vapaata ennen joulua, kiire tulee.