keskiviikko 20. tammikuuta 2010

Monen projektin tuloksia

Heippa taas. Vanhasta uutta. Ylhäällä pallokassi vanhoista farkuista, joihin olen painanut joskus kultaisia tähtiä muutaman. Kassin ohje löytyy Suuresta käsityölehdestä 5/2006. Alapuolella samoista farkuista tehty kassi. Leikkasin farkkujen yläosan kokonaisuudessaan hiukan vetoketjun alapuolelta. Säästin myös etu- ja takataskut käyttökelpoisina. Molemmissa kasseissa on vuorina kukallista kangasta, jonka olen aikanaan mammalta saanut. Alimmainen kassi pysyy kiinni neppareilla, joita ompelin kolme paria.
Sitten taas viime viikon pipo ja lapaset, joita en ehtinyt vielä päättelemään. Lapasten keskellä on nurjalla oikealle puolelle kudottu sydänkuvio, mutta se näkyy aika huonosti kuvassa.Sitten tulee kahdessa seuraavassa tämä simpukkapitsinen hartialiina, jonka virkkasin seitsemästä veljeksestä. Ohje löytyi kirjasta Virkkauksen ilo, jonka tiedot löytyvät kirjalistaltani.
Tosi terapeuttista puuhaa oli tuo.

Taas vanhasta uutta. Alla oleva korsettityylinen toppi on tehty vanhasta aamutakista, joka on tullut mammaltani kankaiden mukana. Vuoria en voinut laittaa, koska minusta kankaan toinen puoli oli niin kauniin raidallinen, että se saa näkyä. Olen samasta knkaasta tehnyt myös muutaman barbinuken juhlapuvun, tein niitä muutaman viime kesänä kirpparimyyntiin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti