keskiviikko 1. joulukuuta 2010

Joulujuttuja ja vanhempia väsäilyjä

Tässä piparimuoteista tehtyjä pannunalusia, joita olen myyntiin tehnyt, malleja on erilaisia ja alempana niitä lisää. Muotit on kiinnitetty toisiinsa rautalangalla ja joissakin on koristeina helmiä, sekä väänneltyjä rautalankoja.

Sitten ovat käpytontut, joiden päät olen muotoillut paperimassasta ja laittanut helmet silmiksi, kasvot on maalattu vesivärillä ja hampaat ovat ohranjyvistä. Tukkana heillä on villaa. Näitäkin meni joulumyyntiin.

Kranssi, jonka tein valmiiseen kranssipohjaan. Laitoin punaisen satiininauhan kiertämään kranssia ja tontut ovat pakkauksesta, jossa oli niihin aineet valmiina ja ohjeet. Kranssi pääsi viime viikonloppuna pikkujoulun kunniaksi koristamaan ulko-oveamme.
Huovutin styrox-sydämiin jouluisia sydämiä, jotka koristelin satiinisella ripustusnauhalla, myös näitä meni myyntiin. Ihanan pehmeitä ja lämpimän näköisiä ovat, tämä on aika huono kuva niistä kyllä..

Ja sitten on tonttukaverukset, jotka myös ovat huovutettuja, niissäkin on pohjana styrox-pallo ja siihen olen lähtenyt heitä rakentamaan. Aika suloiset kaverit, ja olivat heti menneet kaupaksi kun myynnissä olivat. Itselle kun ehtisi vielä tehdä samanlaiset ennen joulua.

Ja lisää pannunalusia.

Ja viimeisimpänä löytyy Puro Pakkasyö-langasta tehty tunika, sen olen tehnyt samalla ohjeella kuin aiemmankin lilan tunikan. Ihania värejä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti