keskiviikko 23. marraskuuta 2011

Joulujuttuja ja muuta

Olen kerännyt vuosien varrella paljon ruokalehtiä ja reseptejä kaupoista, nyt niitä alkoi olla niin paljon, että meni hermot. Päätin, että otan talteen vain ne mitä tarvitsen ja sain kahvikirjasta idean, että teen reseptikansiot samaan tyyliin. Nyt minulla on neljä kansiota, jotka vielä ovat kesken, mutta tässä pikkuisen näytteitä niiden sisällöstä. Paljon kivempi katsellakin ohjeita, kun ovat kauniisti esillä. =)

Viime vuonna tein käpytonttuja myyntiin, niistä jäi kolme, nyt keksin yhdistää tontut huopakransseihin. Niistä tuli ihan hauskoja, kun laittoi vielä käpyjä koristeeksi. Tässä ensimmäisen kranssin tonttu lähempää.
Ja tässä toisen kranssin tonttu.Tässä toinen kranssi kokonaan.Tonttujen kasvot on tehty paperimassasta ja silmät ovat pienet lasihelmet, kasvot on maalattu akryylivärillä ja hampaina olen käyttänyt ohranjyvi


Tässä sitten kartiotonttuja, ne on tehty niin, että sisällä on styrox-kartio, jonka alaosaan olen huovuttanut villaa, kiinnitin valmiit tonttulakit, (joita minulla oli iso pussillinen) pienillä nuppineuloilla. Huovutin vaaleanpunaisesta huovasta nenän, jonka neulalla kiinnitin kasvoihin, viimeisenä liimasin liikkuvat muovisilmät.


Ensi viikonloppuna olisi tarkoitus mennä taas paikallisille markkinoille koittamaan onnea, jos joku ostaisi joulutilpehööriä. Loput vien paikalliseen myyntipaikkaan, jossa minulla on muitakin käsityöjuttuja myynnissä. huovutin myös pari huopakuusta kartioihin ja tein lisää käpytonttuja, jotka ovat vielä kesken, laitan niistä taas kuvia, kun saan ne valmiiksi. Joululahjaksi pitäs taas kutoa aiankin 5-10 paria sukkia, mutta saa nähdä kuinka monet saan aikaan. Ensimmäiset on vasta menossa... Mulla on myös tekeillä siskon koiralle villapaita, jonka ohje oli uusimmassa Novita-lehdessä. Ja siskon tytölle pitäs tehdä barbin vaatteita, lainasin kirjastosta vanhan kirjan jossa oli kokonainen barbin puvusto... Ja sitten ostin nettihuutokaupasta kolme vanhaa vuosikertaa suuresta käsityölehdestä, 95, 96, ja 97. Niissäkin löytyy ohjeita vaikka mihin. Kiva huomata, että olen saanut pari lukijaa, yritän taas hiukan useammin saada tänne juttuja, että löytyy katseltavaa ja luettavaa. =)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti