keskiviikko 4. tammikuuta 2012

monenmoisia juttujaNämä ovat liinasta jonka sivut käänsin, tein siitä pöytäliinan, äitini pyysi sitä minulta. Orvokit ovat käsin maalattuja.Tässä läppärilleni tekemä kantokassi, sisälle laitoin pehmusteeksi ohuet vanulevyt ja kuplamuovia. Kangas on Marimekon kivet-kangasta, jonka löysin joskus kirpparilta, ostin samalla kertaa myös muita Marimekon kankaita.Meille tulee helmikuussa koiran pentu, samoin äidilleni. Samasta pentueesta. Tein nyt valmiiksi molemmille vähän tervikkeita. Tässä tassu-kuvioiset fleecehuovat. Tassukuva applikoitu ja reunat huoliteltu pykäpistoin vihreällä langalla.

Tässä koiran peti, jonka ohjeen löysin vanhasta Suuresta käsityölehdestä. Siinä on irroitettavapäällinen, jotta sen voi pestä. Ostin täytettä varten "halpoja" sisustustyynyjä, joista tyhjensin täytteen, tuli näin halvemmaksi. Kolme tyynyä siihen meni. Kangas on myös Marimekon, ja samalta kirpaarireissulta kuin aiempi kangaskin.

Tässä lähikuva pyyhkeeseen applikoidusta kuvasta, pyyhe tulee jäljessä.
Ja koirille pyyhkeet, joissa tassu-kuvio.
Tässä koirien pyyhkeet joiden kuviosta oli lähikva aiemmin. Applikoin nämä kuvat, niinkuin myös tassukuviot pyyhkeisiin ja huopiin.
Tässä kaikki seitsemän paria sukkia jotka kudoin joululahjoiksi.


Ja pari barbin pukua vielä jotka jäivät edelleen puuttumaan viime teksteistä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti