perjantai 10. helmikuuta 2012

Vähän väkerryksiä

Jaa tämä tuli nyt tähän... Tämän maton virkkasin eilen. Siinä on kaikkea mahdollista kudetta sekaisin, osan ompelin toisiinsa, että oli helpompi virkata, mutta loppua kohden sittten vaan otin jokaista pätkän, että pääsin vähän nopeemmin. siinä on kierrätetty yks jos toinenkin vaatekappale.

Olen hirveän flunssan kourissa ollut viikon, antibioottikuurilla mennään... Toivottavasti tämä alkais jo helpottaa, kun on kyllä varmaan pahin flunssa ikinä. No kun ei ole sairastellessa ollut muuta tekemistä, niin oon jotain näistä tekeleistä tehnyt tässä sairastellessa, osa on jo aiemmin tehtyjä tai nyt viieisteltyjä. Mitäs muuta, koiranpentua odotellaan, enää 6 päivää ja sitten saa hakea hänet kotiin. =) Olen tässä myös pari viikkoa sitten ilmoittautunut kirjansidontakurssille, joka on maaliskuussa kolmena peräkkäisenä keskiviikkona tuolla Puuhausissa. Odotan sitä innolla, jos sitten osaisi tehdä kaikkia hienoja albumeja sen jälkeen. =) Nyt olis niin paljon ideoita taas, että en tiedä mistä aloittaa. Tarttis tehdä kyllä noi entisetkin hommat loppuun, kun keskeneräisiä töitä on kaapeissa ihan hirveesti. Pääsiäisaskartelut kyllä tarttis aloittaa, että sais niitä taas hiukan myyntiinkin, viime vuodesta taitaa kyllä olla vielä jotain juttuja jäljelläkin, mutta aina pitää jotain uutta keksiä, se pitää mielen virkeenä.Sitten oli Tico Tico-sukat, jotka on olleet varmaan vuoden tekeillä, mutta nyt sitten saatoin homman loppuun viimein. Vähän kummallisen malliset niistä tuli, mutta tosi hyvät jalassa. IHANAT KOTISUKAT!

Sitten on siskon ranskanbulldogille villapaita, jonka ohjeen löysin yhteishyvän sivuilta. Paita on seitsemää veljestä.

Ja toisesta suunnasta.

Tässä novita-lehden koiran villapaita, jonka piti alun perin tulla myös siskon koiralle, mutta koko olikin pieni, joten nyt saa meidän pikkuinen sen kun on vähän kasvanut. Lanka on myös seitsemää veljestä.Ja sivultaJa altaJa sitten sillä yhteishyvän ohjeella neulottu koiran paita meidän pikkuiselle tytölle.
Ja altaJa virkattu matto
Ja puikoilla kudottu matto matonkuteesta.


Crystal-langasta kudottu pipo, novitan lehdestä otettu malli.

Ja sama päässäEi kommentteja:

Lähetä kommentti