lauantai 4. elokuuta 2012

Pikkuisen huovutuksia ja lyhty

Koska viime kerrasta kun tänne kuvia lisäilin on taas kulunut tovi, on mulle kertynyt paljon lisättävää, kaikkia en ehdi nyt laittaa, mutta tässä eilen illalla huovuttamani kranssit, jotka tein paikallisille markkinoille myyntiin. Tämä pöllö-kranssi sai markkinoilla uuden kodin, mutta orava jäi vielä odottamaan ottajaansa. Markkinat menivät kivasti ja väkeä riitti, ostajia löytyi tekeleillekin ihan mukavasti.

Pöllöön sain idean avopuolisolta, jolta kovasti hain apua, kun en keksinyt itse nopeaan mitään hauskaa ideaa. Ja ihan kiva siitä tulikin.


Ja sitten on orava, olen kerran aiemminkin tehnyt oravan ja nyt halusin tehdä uuden, siinä on oikean tammenterhon "kuppi" liimattuna huovutettuun terhoon. Ja molemmissa kransseissa käytin myös käpyjä.

Tämän lyhdyn sain äidiltäni, mutta hänen kehoituksestaan lisäsin siihen itse vielä pitsin reunaan. Sisällä on kiviä ja metallipidike on tehty vanhasta kauhasta.

3 kommenttia:

 1. hei! Ihana tuo lyhty. Täytyy varmaan itsellekin tehdä tuollainen. Meillä on muuten melko samanmoinen blogi, kun minäkin siirsin omani vuodatuksesta bloggeriin.

  VastaaPoista
 2. Nyt se on näkyvillä blogisssani, tuo purkkilyhty ;)) kiitos ideasta, tykkään kovasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että sait hyvän idean tuosta, itsekin tykkään siitä lyhdystä kovasti. Täytyykin käydä kurkkaamassa sun blogia, jos on samanlainen. Voidaan saada ideoita puolin jos toisin =)

   Poista