lauantai 9. marraskuuta 2013

Heippa. Eilen olin eräässä koulussa esittelemässä henkilökunnalle koruja. Oli ihan mukavaa ja pääsi taas muutamista koruista eroon =). Tänään olen liimaillut muutaman korun ja laitellut kuvia valmiista töistä Luo v uutta-sivulle. Päivällä kävin hakemassa setäni luota vanhan rukin, jolla olis tarkoitus yrittää saada aikaan lankaa joskus. Hieno kapistus tuo ainaskin on. =) Laittelen jossain vaiheessa kuvaa siitä, kunhan muistan.
Syksy tuntuu imevän mehut kokonaan, voisin nukkua vuorokaudet ympäri, jos saisin. Lisäksi säryt ovat taas pahenemaan päin :(. Mutta puoli pakolla pidän itseni pystyssä ja yritän saada itseni tekmään edes jotain järkevää. Olen suunnitellut tässä askartelu-joulukalenteriakin. Vielä pitäs hiukan kehitellä jotain, mutta aikalailla tiedän jo, mitä siihen tulee.
Ainiin, osallistuin facebookissa neulontaryhmässa taikapallovaihtoon. Tarkoituksena oli siis että ryhmässä jokaiselle tulee yksi, jolle lähettää pallon. Pallo on kerä lankaa n. 100g, jonka sisään piilotetaan yllätyksiä ja pallon voi koristaa oman mielen mukaan. Oma palloni sisälsi:
heijastimen, pienet patterikäyttöiset kukkajouluvalot, koiran pallon, kaulakorun omatekemäni, korvikset, myös omaa tekelettä, sekä 3 lakupatukkaa ja yhden pätkis-patukan. Laitanpas tuosta vielä kuvan, koska siitä tuli niin hauska monsteri =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti