tiistai 29. syyskuuta 2009

lammaskuvioinen villatakki siskon tytölle, mekot, valmistujaispuku yms.
Näitä villasukkia tuleekin tehtailtua todella paljon, rakastan itse niitä ja teen myös muille niitä lahjaksi.
Nämä iloisen väriset lapaset neuloin viime talvena ja ne ovatkin olleet kovassa käytössä.


Tämän puvun olen ommellut itselleni kahdeksannen luokan itsenäisyyspäiväksi, kun koululla järjestettiin tanssit. Nykyisin se on mallinukkeni vakiopukine. On sitä pari kertaa tullut käytettyä Jouluna ja muina juhlapäivinä.Tämän asun tein valmistujaisiini. Enoni toi kankaat Thaimaasta. Yläosa on korsettityylinen toppi, jossa ei kuitenkaan ole korsetin tukia. Hameessa on alla tyllialushame.Pallomekko on keväällä valmistunut projektini, joka ei ole vielä päässyt juhlakäyttöön. Kuvassa ei näy, mutta mekon alla on tyllireunainen alushame.

Olen tehnyt tällaisen samanlaisen villatakin sinisenä myös kummipojalleni ja siihen sopivat pipon ja sukat. Tämä on vienyt minulta paljon aikaa valmistuakseen, mutta onneksi otin valmiiksi suurimman koon työn alle. Siskon tyttö saa tämän synttärilahjaksi. Lampaat ovat tosi suloiset. =) Napit ovat eri muotoisia, mm. lastenvaunut, helistin jne.4 kommenttia:

 1. Tosi kiva lammastakki, mistä olet saanut mallin?

  VastaaPoista
 2. Heippa. Malli on vanhasta Suuri käsityö-lehdestä, Helmikuu 2007 (numero 2/2007)Lehdessä on myös paljon muitakin lammaskuvioisia ohjeita lapsille. Jos lehteä ei löydy, niin kyselepä vaan, niin katsotaan, jos pystyn ohjeen toimittamaan sinulle.

  VastaaPoista
 3. Superihana lammastakki! pystytkö lähettämäänn ohjeen?

  VastaaPoista
 4. Heippa. Kyllä pystyn varmaan jollakin tapaa toimittamaan ohjeen. laitapa mulle sähköpostia osoitteeseen jenna18.suomi@luukku.com niin sovitaan sitten tarkemmin.

  VastaaPoista