tiistai 4. toukokuuta 2010

Paljon kaikkea taas valmiina ja työnalla

No niin, olen tässä ollut kipeenä ja sitten tuli Vappukin ja vanheninkin vielä, joten hiukan on aikaa vierähtänyt viime kirjoituksesta. Paljon kuitenkin olen saanut aikaan. Iskän 60-vuotis paita tuli valmiiksi ja ehdin vielä mukaan Syto-myssyjen tekoonkin. Koko ajan olen jotain pientä häärännyt ja piakkoin tulee yksi kesäpaita valmiiksi. Olen myös saanut uusia ihania kirjoja pari kappaletta, joista saa taas paljon uutta ideaa. Sitten sain tilkkuleikkurin ja leikkausalustankin. Tänään olin iskän kanssa käymässä kirpputorilla,odotellessa kun äiti kävi tutkimuksissaan. Kirpparilta löysin kasan Marimekon kankaita. Kuutta erilaista kangasta, niistä saa vaikka mitä, ainakin pari pöytäliinaa olen ajatellut tehdä, ehkä lattiatyynyn ja ehkäpä jonkun hameenkin tiedä häntä. Sitten serkkuni avovaimo oli lähettänyt mulle kaksi isoa palaa paksua verhokangasta, jota oli jäänyt yli, siinä oli hieno oranssin ja punaisen sävyinen, iso kuvitus valkealla pohjalla. Materiaalia riittää taas. =) Sitten tässä aiemmin kun kävin viemässä kirppikselle tavaraa myyntiin, löysin sellaisen ristipistotyön, jossa oli Tasmaanian tuholainen, siis se piirroshahmo, pakkauksessa oli kaikki langat, neula ym. tarvikkeet. En olekaan ennen niin pientä ristipistotyötä tainnut tehdä, joten ihan hyvä saada uusia haasteita taas.Olen myös tehnyt päätöksiä omassa elämässäni, olen hakenut opiskelemaan. Yritys olisi nyt Toimintaterapiaan, Muotoiluun ja sosionomi puolelle. Ja Yritän myös Floristiikan koulutukseen aikuispuolelle. Olen tullut siihen tulokseen, että haluan elämältä jotain muuta kuin tuota työtä, koska en ole onnellinen tehdessäni sitä, eikä kukaan voi tehdä loputtomiin sellaista. Olisi ihanaa saada ammatti, jossa ei stressaa ja jonka voi unohtaa vapaa-ajallaan edes vähän paremmin. Saapa nähdä.. No niin nyt kuviin tekeleistäni


Tässä Iskän hirvipaita. Kuviointi on itse suunnittelemani. Keksin sen kerran yövuorossa ollessani.

Hihoihin tein kuuset, jotka myös olen suunnitellut itse.

Ja tässä paita ihan kokonaisuudessaan.

Kukkiensidonnasta jääneistä oksista väsäsin vanhaan, valmiiseen risukranssiin uutta ilmettä.Tässä vähän Vappukivaa, ostin pitkiä taikuri-ilmapalloja ja vääntelin niistä puudeleita ja muita örkkejä.Tässä Sytomyssy joka lähti TYKS:aan. Sen tein Novita Tennessee-langoista, kukka on tehty pitsikukka-laitteella. Halusin mukaan näin hienoon kampanjaan. Iso kiitos sen liikkeellelaittajille. =) Hienolla asialla ollaan.

Ja toinen Syto-myssy, joka oli muistaakseni Novita Jasmin-lankaa ja siihen pujotin valkoisen silkkinauhan koristeeksi.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti