keskiviikko 30. kesäkuuta 2010

Paljon työn tuloksia ja lisää on tulossa

No niin, nyt olen saanut koneeni edes johonkin kuntoon ja tekeleitä on tullut valmiiksi, tässä ei edes ole vielä kaikki, mutta suurimman osan sain kerättyä mitä on jäänyt konepimennossa laittamatta. Alla ensimmäisenä Rusetti toppi Puro Batikista, ohje novitan kesänumerossa. Ja meikäläinen on jälleen kerran tosi edustava yövuoroputken keskellä ja juuri suihkusta tulleena...
Sitten on pari kappaletta tilkkukasseja, olen niitä enemmänkin tehny, muuta niistä ei kuvaa löydy ja ne menivät myyntiin, mutta varmasti jossakin vaiheessa teen lisää taas.
Sitten on kukkaämpäri, jonka tein kovan mietinnän tuloksena. Pohdin, että mistä teen jonkun laatikon tai ämpärin ruusupavuille ja löysin tyhjän lannoiteämpärin. Päällystin sen vanhasta t-paidasta leikkaammallan ja ompelemallani "tuubilla" jonka mittasin ihan tätä varten. Vanha äitin reikäinen t-paita löysi uuden elämän. =). Ja oli kuulemma ollut joskus äitin lempipaitoja.

Ja seuraavissa kahdessa kuvassa terassioven verhot, jotka ovat paperinarusta tehdyistä pitsikukista kootut. Harmi, ettei niitä oikeen näe kunnolla.

Seuraavissa kolmessa kuvassa villatakki, josta annoin pienen näytteen jo ennen. Nyt se on vihdoin valmis. Se on seitsemää veljestä ja ohje novitan viime talven lehdessä, tosin siinä malli on miehille ja väri erilainen, mutta pikkuisen muuntelin. Ainoa hankaluus oli huppu, joka tehtiin muuhun osaan kiinni viimeisenä, kutoessa painoi jo loppuvaiheessa tosi paljon.

Ja sitten vähän mattoja, joihin olen vihdoin päässyt kiinni oikein todenteolla. Ensimmäisenä muovikasseista leikatusta kuteesta tehty matto ulkosaunaan, koska se kestää aika hyvin vettä.

Sitten vähän raitaa, tämä on vasta työn alla. Tämä oli aivan ensimmäinen matto jonka kudoin ja se tuli varastoon, jossa myös kangaspuuni majailevat.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti