sunnuntai 4. heinäkuuta 2010

Loma lähenee loppuaan. =(

Loman toiseksi viimeinen päivä. =( En menisi millään takaisin. Kaikki toiveet kouluun pääsystäkin kaatuivat ja tuntuu, että olen aika tyhjän päällä. Mutta murehtiminen sikseen. Eilen olin Äijän ja isukin kanssa Billnäsin ruukilla, siellä oli kädentaitopäivät ja unelmien piha-näyttely. Käytiin myös Rakennusapteekissa. Oli ihan mukava ajelu reissu, tosin olisin ehkä odottanut kädentaitopäiviltä enemmänkin. Myös se oli vähän hankalaa, kun oli liikaa ihmisiä, ei tahtonut nähdä kaikkea. Mutta kuitenkin ihan kivasti ideoita sain ja rakennusapteekki oli mukava nähdä. Ja tietty puutarhajutut ja hieno vanha ruukkialue. =) Sitten mennään tekeleisiin, joita olen taas saanut valmiiksi ja kuvia on muutama reissultakin, harmi, että en voi laittaa enempää, kun kaikkiin osui ihmisiä ja mulla ei toistaiseksi ole koneella kunnon käsittelyohjelmaa, jolla vois peittää kasvoja. Kaikki ohjelmat meni kun kone teki tenän. Tässä pari kahvipusseista tehtyä essua, toinen jää itselle ja toinen menee varmaan myyntiin.


Sitten sain tämän maton valmiiksi, josta jo viimeksi laitoin kuvia. Siitä tuli aika pirtsakka. =)

Sitten on muutama iso 3D-kortti. Niissä kivipohja, idean sain meidän äidiltä, joka alkoi käyttää luontoaiheisissa koteissa kivipohjaa, sekä niintä. Ja sain luvan käyttää ideaa.

Sitten pitkään tekeillä ollut mekko, jonka sain lopulta valmiiksi, taisin aloittaa sen vuosi sitten...
Sitten pitsikukkaponcho puro batikista, ohje oli novitan kesänumerossa. Sitä oli tosi kiva tehdä, melko helppo ja nopeakin. Tein sitä Juhannuksen pyhinä.

Tämä kuva on Billnäsistä, unelmien puutarha-näyttelystä


Samoin tämä ihanan hempeä vaja, ottaisin tuollaisen kyllä pihalleni vaikka heti =)


Tässä ruukin rakennuksia.
Tämmöisen siilin ostin sieltä käsityöpäiviltä, musta se oli aivan ihana. =)

Sitten on mun maalaama terassiharja, siitä tuli paljon hienompi ja pirteempi, kuin edeltäjänsä. Kyllä sillä kelpaa terassia harjailla. =) Käytin siihen vanhoja jämämaaleja.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti