lauantai 4. joulukuuta 2010

Taas Joululta kaikki alkaa näyttää...

Täällä olen jouluisella mielellä. Eilen kävin hakemassa loput lahjat ja ilalla paketoinkin hiukan, tänään täytyy jatkaa ja laittaa joulumusiikkia soimaan. Eilen illalla myös kirjoitin joulukortit, muutama korttikin vielä piti tehdä. Se oli taas mukavaa puuhastelua, mutta ihmeen kauan uppoaa aikaa korttien kirjoittamiseenkin. Nyt kun saisi ne vielä postiin. =) Tänä aamuna oli lunta tupruttanut todella paljon, eikä siinä muu auttanut, kuin mennä heti heräätyäni kolaamaan pihaa ja tietä, kun herrakin oli taas töissä, pari tuntia huhkin hangessa. Eiliseltä lahjaostosreissulta ostin itselleni muumitalo-pipaimuotit ja siitä mainitsin serkkutytölle soitellessamme aamulla, no hänhän innostui, että hänkin haluaa muumitalon ja käskin ottaa taikinat ja kuorrutetta mukaan ja tulla meille, kun matkakaa´n ei ole kovin pitkä. Kun olin melkein lumet luonut, serkku tulikin jo ja aloitettiin piparitalkoot, pieneltä kiroamiselta ei vältytty ja muutamaan kertaan kumpikin jo mietti, että ei tee sellaista enää ikinä, serkun talo romahti lopulta ja meni syömisiksi, mutta omani sain koottua kunnialla, hiukan pukuneuloja apuna käyttäen. Mutta hieno siitä lopulta tuli ja hauskaakin oli, vaikka välillä usko meinas loppua. Laitoin patterikäyttöiset led-valot sinne sisälle tuomaan muumeille vähän valoa ;).


Nämä ovat sitten keskiviikkoisen inspiraationi tulos, possumuotti- serviettitelineet. Mietin kuumeisesti, mihin käyttäisin neljä possumuottia, jotka olivat jääneet pakkauksista, joissa oli useita muotteja samassa ja olin tehnyt muista pannunalusia, mutta totesin, että jos laitan possut rautalangalla yhteen pannunalusiksi, niistä tulee liian "hävyttömiä". Laittoi ne sitten miten päin vaan. No possut kuitenkin pääsivät puualustoille kaksi rinnakkain, ja niistä tuli kaksi serviettitelinettä. Kun idea tuli, oli niin kiire toteuttaa se, että jäi kahvin juominenkin kesken. Possut on liimattu alusiin kuumaliimalla.
Nyt täytynee aloittaa paketointi. Illalla olin myös hakemassa joulutunnelmaa kotikirkossani, jossa lauloi Petri Laaksonen, oli muuten todella hieno konsertti, ääni kaikui niin upeasti kirkossa, että oikein kylmät väreet kulkivat pitkin selkää. Mukavaa joulunaikaa kaikille, yritän olla taas aktiivisempi, kun nyt tulee lomakin pian. =)
2 kommenttia:

  1. Hieno muumitalo! Valaistuna hämärässä on varmasti kaunis. Nuo servettitelineet on hauska idea. :)

    VastaaPoista