keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Vapaapäivän aurinkoa =)

Tänään on ihana aurinkoinen kevätpäivä. =) Se kevät tulee siis sittenkin =) Olen tänään menossa kolmeosaiselle kirjansidontakurssille, tänään on ensimmäinen kerta. Ihanaa taas päästä oppimaan jotain uutta. =) Kerronpa sitten taas jossakin vaiheessa miten siellä on mennyt ja mitä olen saanut aikaan.

Loppuviikolla sain kummitädiltäni viestin, jossa hän kyseli onko minulla videonauhoista tehtyjä kasseja, hän tarvisi lahjaksi sellaisen eräälle joka oli sellaista pyytänyt. Eihän niitä ollut, mutta päätin sitten ottaa haasteen vastaan ja aloin suunnitella ja virkata kassia. Nyt minulla on jo ideat neljään kassiin valmiina, kun saisi ensimmäisenkin valmiiksi. videonauhoista virkkaaminen koukutti minut heti. =) Töiden tuloksia laitan kun saan niitä valmiiksi.

Ruokaohjekansioita olen myös jatkanut leikekirjatyyliin ja aloin myös 3d-kortteja taas leikkailla. Valo tekee niin energiseksi ja innokkaaksi. Ja sormet syyhyävät aina vain uusiin näprryksiin. Nytkin tekisi mieli laittaa tilausta eräästä askartelukaupasta, mutta yritän vielä hillitä riemuani ja siirrän tilaamista eteenpäin.

Meidän uusi asukkimme coton de tulearin pentu Alma, on kotiutunut hyvin, vähän välillä yrittää syödä mun tarvikkeita, kun jotain näperrän, mutta touhuiluuni on jo tottunut.

IHANAA KEVÄTTÄ KAIKILLE! =) T.Jenna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti