keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Videonauhan kierrätystä ja vähän paperinkin.

Kasseja tehdessäni kumpusi lisää ideoita ja teinkin sitten pitsikukkalaitteella videonauhasta koruja. Tässä kaulakoru.

Kaulakoru, korvakorut ja hiusneula videonauhasta. Kaikissa keskellä pieni helmi, joka on kiinnitetty kuumaliimalla, samoin hiusneulan solki.Viimeisenä valmistunut videonauhakassi, jossa sisällä kangasvuori. Tämä tehty pitsikukista kokoamalla.

Iltalaukku videonauhasta. Virkattu pylväitä ja käännetty kappale sivuttain kolminkerroin. Koristeena pitsikukka ja kiinnityksenä painonappi.Olkalaukku videonauhasta, tämä oli ensimmäinen laukku jonka tein, koristeena pitsikukka ja kiinnityksenä on ommeltu pieni neppari. Kaikki kassit ovat omien ohejideni mukaan tehty, suunnittelin ja tein sitä mukaa kun suunnitelmat kypsyivät.Tässä vielä pitsikukka lähempää.


sitten olis vielä parit paperihelmet, joissa joukossa väriin sopivia puuhelmiä. Ja samat helmet kokonaan.


Siniset paperihelmet.


Ja samat kokonaan.Tänään piti olla toinen kirjansidontakurssikerta, mutta se oli harmillisesti jouduttu perumaan Sitten olen vähän leiponut, uunissa on banaanikakku, kun piti saada ylikypsät banaanit käytettyä.

Edellispäivänä lyhensin siskon jakun hihat ja nyt olis yks vetoketjun vaihto enon takkiin edessä, tässä ne vapaat hurahtaakin sitten touhutessa. Kaikki tuo mulle aina lisää hommia, kaipa olen sitten joku suvun ompelija...

Tänään hain postista jujun paketin, siellä oli kynttilämassaa ja kierrätä ja askartele- kirja, ihanaa, lisää kierrätysideoita, vaikka kirja kyllä toisaalta oli suunnattu enempi lapsille, mutta ihan kivoja juttuja siellä oli. Olen niin hurahtanut kaikkiin kierrätysjuttuihin, aina miettii kun on joku "roska ", wttä mitäköhän tästäkin tekis. Ja onhan tuo kierräty nykypäivänä tärkeä asia, kun koko ajan kehitetään uutta, mutta ei mietitä, mihin ne vanhat tarpeettomat sitte laitetaan.

No se siitä, mukavaa kevättä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti