sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Army-mekko valmis, voi mikä ilo siitä syntyikään ;)


Täsä tää nyt olisi. =) Ja hieno siitä tuli, juuri sellainen kuin mielessäni sen ajattelin. Mallin peruskaavat ovat suuresta käsityölehdestä, ja koristeet, taskut ym on ihan omaa tekoa. Kyllä tuli eilen illalla voittajafiilis, kun sain tään valmiiksi, vaikka selkä ja kädet huusi hoosiannaa ja muutaman kerran ajttelin jättää loput tälle päivääle, mutta en sitten millään malttanut lopettaa. Tänään olo onkin kuin jyrän alle jääneellä, mutta mieli on korkealla siitä elämän pienestä ilosta, nimeltään käsillä tekemisen ilo =).

Nyt jatkan suunnittelutyötä uusien projektien suhteen, katsotaan, milloin kunto kestää aloittaa seuraavan homman. Suunnittelukin on jo mulle niin iloinen asia, että olen melkein haljeta siitä innosta joka mussa on herännyt taas. Yritän antaa huutia särylle tai ainákin päästä sen herraksi.

Selasin aamulla läpi jo vähän mun kangasvarastoa ja siellä oli vielä kahta erilaista maastokangasta, ihania kukkakankaita, söpöjä värillisiä kankaita joissa on hauskoja kuvia. Aion niistä alkaa tänään suunnittelemaan seuraavia. =) Ja selaan ne tuhannet käsityölehdet ja muut kaavat läpi jälleen kerran etsien jokaiselle kankaalle oman näköisensä mallin.

Sitten olis tarkotus saada tänne kuvia mun vanhemmista tekeleistä, kun vaan saan aikaseksi laittaa niitä. =)

1 kommentti:

  1. Aivan ihana kolttu ja ihana kangas! Täällä koko perheen voimin ihasteltiin sun luomusta! :)

    Olen ylpeä susta ja saavutuksestasi, sä oot kyllä niin lahjakas, krampeista viis!

    -S & company-

    VastaaPoista