torstai 18. elokuuta 2011

Lisää vanhoja tekeleitä

Nämä eivät ole nyt kovinkaan ajankohtaisia huopakransseja, mutta aattelin nyt laittaa näistäkin kuvia, joita tein pääsisäiseksi. Muuten kuitenkin unohtaisin ne laittaa kokonaan...



Saippuoita olen tehnyt myös paljon, minulla on paljon eri tuoksuja niihin ja ostin sellaisen saippuanvalu-sarjan slöjd-detaljerista, johon kuului saippuavärejä, -massaa ja muotteja. Alla olevassa kuvassa on saippua johon upotin kuivatun keltaisen orvokin.


Virkattuja leivoksia ja karjalanpiirakoita, siinä on osa meidä äidin tekemiä ja osa omiani. Lammaskranssi, johon sain idean slöjd-detaljerin huovutuspakkauksen ohjeista. Kipsinen enkeli. Ostin Desing-hillistä Halikosta tuollaisen enkelimuotin, sillä olen tehnyt kipsistä enkeleitä ja isän avustuksella myös betonisia. Nyt kun mainitsin tuon Desing-hillin niin tuli mieleeni, että sain entisiltä työkavereilta läksiäislahjaksi sinne lahjakortin, jolla ostin korttitarvikkeita, helmiä ja paprinarua, sekä itselleni muístoksi "paperinukketaulun, joka kuvaa 50-luvun vaatetyyliä, jos muistan niin pistän siitäkin joskus kuvan.


Pitsikukkaheijastimia satiininauhassa. Kukan keskustaan olen laittanut pieniä lasihelmiä koristeeksi.


















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti