sunnuntai 11. syyskuuta 2011

Olen ollut kovan flunssan kourissa ja nyt vähän alkaa olo helpottamaan. Laitan tässä taas kuvia joita olen luvannut laittaa, mutta en ole nyt ehtinyt, enkä jaksanut sairastamiseltani.


Tämä kuva on niin itsepäinen, että kone ei suostunut laittamaan sitä pystysuuntaan, vaikka mitä tein... joten se nyt on sitten vähän vinksallaan... Mutta jokatapauksessa, mekko on suuren käsityölehden kaavoilla tehty, jostakin viimevuoden numerosta, tuo kai oli. Ja materiaali on Ikean verhokangasta, jota sain tuttavaltani monta isoa palaa, mietin sitten, että mitä niistä teen, kun en oikein verhoiksi niitä halunnut laittaa, toimiihan se näinkin... Mies kyllä totesi tän olevan sirkuspuku... No ehkä se sitä sitten on.

Tämä on vielä työnalla oleva mekko, joka on tarkoitus valmistua ensi viikonlopuksi, pikkuserkun häihin, vetoketju ja pitsi puuttuu vielä, pitsi kyllä roikkuu tuossa jo odottamassa, mutta en ole nyt jaksanut vielä jatkaa tekemistä, ehkä sitten alkuviikosta, jos on parempi olla.No tässä sitten osa häälahjaa, KAFFE KIRJA. päällystin scrapbookalbumin kahvipusseista siksakilla yhdistämälläni kannella. Kanteen kirjoitin tarron kaffe kirjan ja laitoin keskelle 3d-kuvan, jossa on muffinssi.


Tässä muutama näyte kirjan sisällöstä, sienne olen kerännyt mm. vanhoista ruokalehdistä kahvijuomien ohjeita, sekä kahviaiheisia kuvia ja muuta kahvitietoutta Tässä paperinukketaulu, josta kerran aiemmin puhuin, se koristaa työtilani seinää

Tämä on bolero, jonka ohje oli viime syksyn Novitassa, Lanka on Novita Tempoa. Laitoin kiinnityssolkeen kuumaliimalla kolme helmeä koristeeksi. Neuleen pinta on ihanan elävä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti