keskiviikko 7. elokuuta 2013

Kansiota tehty eteenpäin, mutta paaaljon vielä tekemistä... niin ja niitä korujakin on tehty..


Kansio on näin raakile vielä, mutta päällinen on jo ommeltu kansion muotoon ja koristeperhonenkin laitettu kiinni. Perhonen koottu pienistä kankaanpaloista ja päällä tylliverkko.


Leikkaamattomia ja leikattuja kuvia....paljon paljon paljon...



Muutamat itse tehdyt lasilyhdyt. Maalattu lasimaalilla ja reunassa pitsi. isommissa on rautalangasta tehty kynttilähissi.


Riipuksia, kuvat ovat 3d-arkkien "roskapaloja".


wanhat kuvat-riipuksia...

hiussolki.

pelikorteista taiteltu rusetti, hiussolki.




Nämä korut saivat nimekseen "ässä hihassa-sarja" ;)
 
Kánsionteko on käynnissä kisaan. Jotenkin tuntuu vaikeelta erotella hommia eri materiaalien alle, kun käytän monissa niin montaa tekniikkaa samassa, mutta ehkä selviydyn siitä, kun oikeen pohdin. Koruja on tullut tehtyä kanssa ihan jatkuvasti ja sitten multa pyydettiin kahvipussisadeviittaa, johon oon jo aloittanut katsomaan pusseja ja tein kaavat.
Löysin netistä ihania korunosia, mutta ne ovat tuolla ameriikan puolessa, oon niitä kuolannut ja kironnut köyhyyttäni. Noh, mutta ehkä sitten joskus.
Säryt ovat ja pysyvät mussa vaan tiukassa, ne ei hellitä, mutta yritän siitä huolimatta saada tehtyä mulle tärkeitä asioita. Toisinaan vaan on pakko jättää hommat kesken ja levätä oikein kunnollla, mutta levon jälkeen sitten taas pystyy hiukan jatkamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti