maanantai 5. elokuuta 2013

Koruja, koruja, korujaaaaa.... ja taitokansion kokoamista.
Muutamaiset riipukset... ja tässä ei ollut läheskään kaikki...
Lisää tulee ja yritän saada niitä taas tännekin. Jos olet facebookissa, niin klikkaappa sinne osoitteeseen: https://www.facebook.com/LuoVUutta
Siellä paljon koruja ja kaikkia muita tekeleitäni ja siellä myös mahdollisuus lunastaa omaksi joitakin, jos niihin on tykästynyt.
 
Koruja on tosiaan tullut tehtyä, riipuksia, korviksia, klipsuvöitä, hiuskoristeita.... Sitten olen katsellut kaiholla kaikenmaailman nettiputiikkeja joissa myydään korutarvikkeita, olis vaan rahaa niin sais ostettua, mutta kun on köyhä ja kipee.
 
Lauantaina oltiin muuten äitin kanssa elomarkkinoilla myymässä, sain siellä jokuset korut kaupaksi ja päivä meni muutenkin mukavasti, oli ihana ilma. Noh, sunnuntai oli ihan tuskaa, hyvä että taas ylös pääsin sängystä, joten vei se sitten voimatkin tuo torille meno.
Sitkeästi olen tehnyt kaikkea, vaikka säryt olleet tosiaan aika sietämättömiä viimeaikoina.
Viimeviikolla oli pari työkaveria kylässä ja toivat mulle ison pussillisen tölkkiklipsuja, aattelin, et niistä teen jossainvaiheessa vielä kassinkin. =)
Sitten päätin osallistua vuoden askartelija kisaan ja aloitin kansion tekoa. Sain kaikki kuvat jo lähestulkoon sitä varten tulostettua, enää pitää kasata ja askarrella taitokansio. Siinäpä taas hetkeksi tekemistä. Ja sitten multa pyydettiin kahvipussisadeviittaa, sekin varmaan pitää alottaa sitten kun on parempi olla, jos on... Mutta nyt, kuulumisiisn taas =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti