keskiviikko 14. elokuuta 2013

Välähdyksiä taitokansiosta


Tässä viimein pikku näytteitä valmisteilla olevasta taitokansiostani. Muuten se alkaa olla valmis, mutta muutama pikku viilaus vielä puuttuu. Kanteen tein kierrätyskukkia tilkkuperhosen kaveriksi, kaikki kukat tehty eri materiaaleista. Noh, kai tää ny sit kelpaa....
Sitten oon taas koruja tehnyt, minkä kivulta oon jaksanut ja pystynyt. Edellispäivä aloitin jopa sukan kutomista pikkuhiljaa, sain niin hyviä neuvoja muilta raihnaisilta neulomiseen. Käskettiin vaihtaa puikot kokonaan bambupuikkohin ja mielellään isommissa neuleissa pyöröpuikkohin. Ja sitten laittaa tyynyt kainaloihin, niin ei rasita niskaa niin paljon. =) Näillä mennään  nyt =)
Eilen sain lopullisen diagnoosin fibromyalgiasta, pahalta se tuntuu, mutta kai se on uskottava kun sanotaan että tän kanssa pitää nyt vaan oppia elämään... 28 vee ja on kun joku perhanan raihna. Ja aikast monta vuotta ainakin toivottavasti täällä vielä keikutaan, joten kyllä tässä sopeutumista joutuu harjottelee vielä pitkään. Mutta nyt mun tuskien aiheuttajalla on sentään nimi, joten tiedän mitä vastaan tässä taistellaan. Tänään päätin, että mä aion ottaa siitä niskalenkin ja en enää anna sen viedä mua kuin pässiä narussa, vaan siitä tulee osa mua, mutta isännäksi se ei saa päästä! ;) Sisua perkele!

2 kommenttia:

  1. Waude! Toi kansio on mieletön! Ja sä oot mieletön!!! :) Noi sun tekemät kranssit on niiiiin niiin hienoja! Ja toi kuinka sä oot käyttäny noita kierrätysjuttuja on niin huikeeta, EKOILU on ihanaa! <3 Kyllä noi sun teokset vaatii jo taitoa pimu!

    Ja tosiaan, nytten alkaa se todellinen käsittely ja tutustuminen siihen omaan sairauteen. Ajatukset poukkoilee ja vetää välil mielen mustaks, mutta annat niille ajatuksille kenkää kun saat niistä tarpeekses! Tiedän kokemuksesta, että tulee niitä hetkiä kun vaan velloo siinä pahimmassa vatutuksessa sitä sairautta ja sen tuomia juttuja kohtaan... Kuitenkin aina tunnelin päässä näkyy edes pieni valon pilkahdus ja suunta on se! Go girl go! :)

    VastaaPoista