torstai 4. maaliskuuta 2010

Kesä mielellä, tässä vähän puutarhakuvia kaikkien käsitöiden keskelle.
Heippa hei! Aloin tossa kesää odotella ja tulivat kovasti puutarhatyöt mieleen, kaivoin muistitikultani jotain kuvia viimekiesältä, näihinkin liittyy osittain itse tekeminen, joten aivan ei olla käsitöistä kaukana. Kolme yllä olevaa kuvaa ovat kukkalaatikosta, jonka meidän herra ihanasti väsäsi minulle viime kesänä, vähän laudanpätkiä ja petsilakkaa, niin ihan käypä laatikko tuli, siihen pääsivät kaksi kärhöä, sekä petuniat. Sijoitin sen saunan kuistille, koska siihen sai kärhöille hyvän säleikön, joka tehtiin raudoitusverkosta. Kuvassa sitä ei harmi vaan näy.Tässä on kivistä kokoamani kasa keskellä isoa kukkamaata, pieni nukkuva enkeli pääsi siihen koristeeksi.
Ja sitten tulee meidän kasvihuone. Sain rungon ja rullan muovia sedältäni, kun he muuttivat omakotitalosta pienempään, kasvihuone olisi muuten joutunut kaatopaikalle =/ Ja taas sain pelastettua jotakin. Herran mielestä kasvihuone on ruma, mutta rumuus ei haittaa, kun se vaan toimii, se on kaikenlisäksi piilossa vajan takana. Viime kesänä muovitin sen ja vaihdoin alapuut, jotka olivat jo aika lahonneet, lisäksi vahvistin ovea. Tulevana kesänä tulee luultavasti eteen oven puuosien uusiminen. Mutta kuitenkin, siellä kasvoivat hyvin tomaatit, paprikat yms.


Tässä tuki, jonka olen väsännyt pajuista viime keväänä kiinankärhölleni. Viime kesän se riitti, mutta ensi kesäksi täytyy saada jo isompi tuki, koska tämä kärhä kasvaa hurjan paljon.

Ja sitten iki-ihana Japanin ruusukvitteni täydessä kukassa, se oli todella upea näky. =)
Tulisipa vaan jo kesä =)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti