keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Korvakorunappeja, hedelmäaiheisista helmistä tehty.

Korvakorunappeja, tehty kuvioiduista helmistä.

Riippuvia korviksia, tehty yhdistelemällä helmiä.

Riippuvia, eläinaiheisia korviksia.

Isoista helmistä tehdyt korvisnapit ja cernitistä tehdyt kirsikat korvisnapeissa.
 
Kreolikorviksia...
 
Ja helmikorvanapit, sekä riippuvat pääkallokorvikset.
 
Sain uusia korutarvikkeita ja nyt on kiva taas suunnitella uusia koruja ja toteuttaa niitä pikkuhiljaa. Osa tulee varmaan omaan käyttöön. Osa menee myytäväksi, jos jaksan vaan jonnekin jossain vaiheessa raahautua niitä myymään. Ja jos joku bongaa täältä itselleen mieleiset korut, niin kannattaa olla yhteydessä minuun. =)
Tässä on taas lähipäivät menneet melkoisen säryn kourissa, mutta olen yrittänyt siitä huolimatta tehdä edes vähän jotakin. Koruja oikeastaan nyt enimäkseen. Seuraavaksi ajattelin tehdä lisää riipuksia ja hiuskoristeita. Niin ja noita korviksia tietty kanssa, kun niihin nyt tarvikkeita löytyy jos jonkilaista. Itse oon ihastunut sulkakoruihin. =) Aattelin jonkilaista unisieppari-korua ja korviksia tehdä itselleni.
Tänään tuli myös hiukan lisää kakkulehtiä ja -tarvikkeita, viikonloppuna olisi eessä kakuntekoa sitten. Pitäis varmaan laittaa tänne kuva mun synttärikakusta, se oli aikas nätti rusettikakku. =)
Mieheltä tossa kyselin, että millasta kakkua hän haluaa, kun syksyllä on eessä kolmekymppiset ja sieltä tuli sitten toive joko jalkapallo- tai jääkiekkokentästä.... pitänee yrittää.. =)
Olin tänään liikuntaryhmässä ekaa kertaa, mutta se oli oikeestaan aika yhtä tyhjän kanssa, tietty on hyvä, ettei ollut mitään kovin rankkaa, mutta toisaalta tuntui aika tyhmältä ajaa n. 30km pelaamaan parin ihmisen kanssa mölkkyä.... no pääsin sentään kyydillä tällä kertaa. Särky paheni kyllä, kun ei päässyt istumaan mihinkään välillä ja siellä heiteltiin puoltoista tuntia... No kokemus sekin sitten.
Jatketaan taas kun saan aikaiseksi lisätä tänne kuvia. Tässä kun ei ollut läheskään kaikkea, on niin paljon uusia ja vanhoja tekeleitä, jotka ansaitsevat päästä esille tänne =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti