lauantai 1. joulukuuta 2012

Askartelujoulukalenteri, luukku 1.

Heippa, ajattelin nyt pienen tauon jälkeen aloittaa näin joulun kunniaksi askartelujoulukalenterin, jossa jouluun asti teen pieniä askartelujuttuja ja laitan niihin ohjeita tänne. Tänään ensimmäisenä päivänä joulukuuta tein käpykranssin.
 
Käpykranssi:
Tarvikkeet: Styrox-kranssipohja, kuumaliimapistooli ja tarpeeksi kuumaliimapuikkoja, runsaasti kuivatettuja männynkäpyjä (itse keräsin nämä juuri ennen kuin tuli lunta ja annoin niiden kuivata sanomalehden päällä muutaman päivän.) lumisprayta, sekä ripustuskoukku taustalle.
 
Ota pöydän suojaksi sanomalehteä ja laita kranssi siihen, liimaa ensin keskelle, näkyvimmälle osalle kävyt rinnakkain kuumaliimalla ja anna liiman jämähtää. Sen jälkeen liimaa kranssin sisäosalle kävyt rinnakkain ja anna kuivua taas hetki, jonka jälkeen liimaa kierros käpyjä vielä kranssin ulko-osalle ja taas hetken kuivatus. Liimaa taustalle ripustuskoukku. Viimeiseksi ota lumispray, ravista pulloa kunnolla ja suhkuta kranssille. Varo suihkuttamasta liikaa, ettei tule kökkäreitä. Sitten kranssi on valmis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti