perjantai 6. joulukuuta 2013

Ihana kun taas tulee Joulu

Yritin eilen kirjoittaa tänne ja kirjoitin piiiitkän tekstin ajatuksiani ja tekemisistäni, näytti että se tallennettiin, mutta lopulta niin ei kuitenkaan sitten tapahtunut =( Koko pitkä teksti katosi cyberavaruuteen, niin kävi myös ajatuksilleni. Mutta asian tärkein juttu oli se, että olen aivan huumassa joulunodotuksesta. Viimeviikolla kirjoitin tekemäni joulukortit tunnelmoiden kynttilänvalossa, juoden glögiä. Samalla aloin paketoida ensimmäisiä lahjoja, oli joululahjavalvojaiset osa1. Noh, eilen olikin sitten osa 2, samoissa tunnelmissa.


Terveiset Alamlata =) 

 
 
Eilen kävin hautausmaalla pappan ja mamman, sekä enon haudalla Turussa, vein sinne Itsenäisyyspäiväksi kynttilän ja itse tekemäni havukranssin. Hautausmaalla oli taianomaisen kaunista, kun aurinko paistoi ja oli juuri tullut hiukan lunta maahan. Matkalla kotiin kävin vielä omalla hautausmaalla papan ja isomummon haudoilla, niihinkin vein samanlaiset tervehdykset.
 
Joululaulut alkoivat kutkuttaa minua töissä, kun siellä soi Jari Sillanpään joululevy. Aloitin tämän vuoden joululaulujen kuuntelun Matin ja Tepon vanhasta joululevystä, jota olen kuunnellut ihan pikkutytöstä lähtien. Samana iltana soitin vielä ennen nukkumaan menoa hiukan huumoria, meinaan eläkeläisten joulutorttu-levyä. tosin siinäkin viimeinen laulu, jossa kerrotaan niistä joilla ei elämä ole ihan mallillaan, saa minut herkistymään. Eilen oli sitten kuunneltava myös hiukan Anna Hanskin joululevyä ja kokoelmaa, sekä Petri Laaksosen levyä. Anna Hanskin levystä mieleeni jäi laulun pätkä: "Koko vuoden jos olla vois kerrankin tämä rauha mun rinnassain, tai jos ei, niin viikon verrankin kun sais olla tällainen vain..." Se kiteyttää mun tunnelman joka on aina Joulun aikaan.
 
Huomenna olis tarkoituksena mennä ystävän kera viimeisiä lahjaostoksia tekemään, vaikka inhoankin sitä ruuhkaa... Mutta ehkä voisi ostaa itselleenkin jotain mukavaa. Oi että tämä aika on niin parasta!
 
Tänään sitten väsäilin Piparikirkkoa, pidin oikeen pipari talkoot, tein muitakin koristeita ja syötäväksikin jonkin verran pipareita, toivottavasti niistä jää jotain myös sunnuntaiksi, silloin olisi luvassa kynttiläkutsut. Niin ja olihan tuota Itsenäisyyspäivän vastaanottoa katsottava, täytyy sanoa, että oli parempi, kuin koskaan, kun ei ollut kokonaan sitä julkkisten kyttäämistä ja arvostelua.
 
Mutta näin, mukavaa joulunodotusta ja erittäin hyvää Itsenäisyyspäivää! Muistakaamme olla kiitollisia siitä, että saamme tätä päivää viettää ja elää itsenäisessä Suomessa. Kiitokset niille kaikille, joiden ansiosta se on tänäkin päivänä mahdollista. Myös pilven reunalle rakkaallee Nippe-papalle, joka on tätä itsenäisyyttä ollut puolustamassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti