sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Sähköjen ongelmat katkaisivat joulukalenterin

Heippa. perjantaista lähtien meillä on ollut sähköt käytännössä poikki, koska puu oli kaatunut langoille, sähköä ei tullut kunnolla ja osa koneista sai virtapiikkejä, jotka hajottivat niitä. Jouduimme sulkemaan päävirran sähköiskuvaaran ja laitteiden toiminnan turvaamiseksi,  ja vika saatiin korjattua vasta tänään klo 18.30 paikkeilla, siitä syystä joulukalenteria en ole pystynyt julkaisemaan ja koska en ole saanut kaikkia valmisteltua pimeyden vuoksi, lupaankin, että huomenna yritän saada luukut 14, 15, ja 16 kaikki laitettua. Pahoittelut. Olen minä jotain paketointia ja koruaskartelua tehnyt otsalampun valossa, mutta koska oli niin kylmä, että kädet alkoi sattua, niin jouduin keskeyttämään. Meillä oli lämpötila sisällä takoista ja lämpökynttilöistä huolimatta vaihdellen välillä 13-14 astetta. Fleecehaalari, kynsikkäät, villasukat, lämpökerrasto ja fleeceaamutakki pelastivat sentään pahimmalta. Ja oli onneksi lisäpeittoja yöksi. Kynttilänvalosta ollaan ainakin saatu nauttia, että voipi olla ettei hetkeen tee mieli tunnelmoida... Nyt varauduin jo seuraavaa myrskyä varten laittamalla vettä ämpäreihin ja kannuihin, mikäli sähköissä tapahtuu taas katkoja tai muita vähemmän mukavia ylläreitä...meillähän ei tullut siis vettä kun on oma kaivo ja vessakaan ei siis toiminut... Ruokia ja kaikkea meni pilalle ihan hirveesti =(  Mutta huomiseen, nyt on mentävä nukkumaan ja katsellaan huomenna mitä nuo kolme luukkua pitävät sisällään. =) Toivottavasti ainakin saan julkaistua, eikä myrsky ehdi tänne uudelleen, huomiseksi kun sitä on vissiin taas ennustettu.

2 kommenttia:

  1. Voi apua te ootte ollut kirjaimellisesti pimennossa sielä! Onneksi nyt ootte taas saanut sähköt tupaan, ettekä palennu sielä! <3 "Taas" /niinku vuonna 2011 tapanina kun oli sähköt veks kauan/ on niin lämmin ulkona, ettei ruuat säily ulkona hyvinä, niin kuin esim pakkasella... Mutta toisaalta, sitten palentuu sisälle itsekin kun ulkona on oikein kylmä. :/

    VastaaPoista
  2. Juu ja pahinta oli et sähköö tuli vähän mut sitäkää ei saanu käyttää, kun siit olis voinu saada sähkärin =( Lisäks se pisti tosiaan uuden pakastimen ja kaikkii muita laitteita rikki. Mukavaa tälleen juur joulun aikaan, mutta onneks ne korvataan sentäs =)

    VastaaPoista